Andere activiteiten

Huisconcerten

Aangereikt door Li-en
In deze hectische tijden zijn we er ons intens van bewust dat onze geest hunkert naar rust, naar ontspanning, naar schoonheid, naar cultuur….

Het centrum Li-en wil dan ook graag aan muzikanten, dichters, woordkunstenaars,… de mogelijkheid bieden om intieme huisconcertjes of optredens te verzorgen. Tevens willen we jong talent de mogelijkheid bieden om in een intieme omgeving hun kunnen ten gehore te brengen.

Mogen wij er ook op wijzen dat alle workshops georganiseerd binnen Li-en en het mantrazingen ook buitenshuis kunnen georganiseerd worden of aangevraagd worden.

Mantra’s zijn repetitieve woorden, gezangen of gebeden. Ze komen uit verschillende culturen en hebben een spirituele betekenis. Deze krachtwoorden en klanken worden steeds herhaald zodat er een rustgevende werking vanuit gaat. Zo kunnen we onze aandacht, onze focus van onszelf afwenden en op die manier loskomen van onze gedachten en zorgen. Samen mantra’s zingen is extra deugddoend.

De verbondenheid in samenzang en intentie biedt een stevig klankbad, waardoor de mantra’s als het ware nog krachtiger worden. Tijdens het mantra-zingen geven we ons over aan de energie van elke mantra en de vreugde van het samen zingen vanuit ons hart en buik.

Iedere mantra wordt een paar keer voorgezongen, als je dan de melodie & tekst begint te kennen, kan je meezingen of neuriën. Na iedere mantra is er een moment van stilte om de sfeer verder te laten doordringen. We zingen in het Sanskriet, Hindu, Latijn, Engels, in onze eigen taal,…. Na het mantra-zingen kunnen we ons terug opgeladen, vredig, rustig en ontspannen voelen. Voorkennis is niet vereist noch het ‘goed’ kunnen zingen...

Het mantra-zingen wordt begeleid door Liesbeth & Kristien.

Inschrijving via activiteitenkalender.